I det fynske folks tjeneste

Dramatisk biljagt: Betjent sprang for livet

Fyns politi jagtede to mænd i en bil gennem Skibhuskvarteret til Vollsmose. De stak af, da de blev standset med mistanke om kørsel i påvirket tilstand.

To mænd i en bil så onsdag over middag deres snit til at stikke fra politiet i Odense. Det blev starten på en dramatisk biljagt i gaderne gennem Skibhuskvarteret og ud til Vollsmose.

Hændelsen tog sin begyndelse, da politiet ved Tolderslundvej standsede en bil med to personer. Mistanken var kørsel i påvirket tilstand. Og mens politiet ventede på resultatet i narkometeret, flygtede de to i bilen fra stedet.

Undervejs begik duoen en række færdselsovertrædelser. Blandt andet kørte de ifølge politiet med over 100 km/t over for rødt i Ejbygade.

Desuden måtte en betjent springe for livet, da politiet forsøgte at standse bilen ved Vollsmose Allé. Føreren speedede bilen op og kørte ind i patruljevognens højre dør.

Ved Bøgeparken lykkedes det at bringe flugtbilen til standsning og anholde de to mænd, oplyser vagthavende ved Fyns Politi.

Politiet arbejder på at få det fulde overblik over forseelserne, som formentlig kommer til at indeholde en række færdselsovertrædelser, kørsel i påvirket tilstand og at bringe en betjents liv i fare.