Frygter ufærdige fodboldbaner

Når amatørfodboldspillerne skal på græs den 1. april, er det ikke sikkert, at fodboldbanerne står klar til brug. Kommunen aflyste licitationen af opgaven med at gøre banerne forårsklar.

Boldbanerne i Dalum er stadig dækket af sne. 1. april skal de 240 hektar fodboldbaner være klar til sæsonstart, men det er ikke sikkert, at de bliver det.

Men foreløbig håber man i Dalum I.F., at kommunen finder en løsning på problemet.

- Som de meddeler, så må vi gå ud fra, at de har styr på det og de har en løsning på, hvordan de vil klare det, indtil der kommer en ny entreprenør, siger Paul-Ejner Hauge, der er inspektør i Dalum I.F. og medlem af DBU Fyn.

Odense kommune opsagde sidste år aftalen med det firma, der passede banerne, fordi man var utilfreds med det udførte arbejde.

Fredag skulle opgaven igen udbydes i licitation, men torsdag aflyste Odense Kommune licitationen, fordi man havde opdaget fejl i udbudsmaterialet.

Odense Kommunes kontorchef i Park og Natur Lene Holm siger til Fyens Stiftstidende, at man laver et nyt udbud så hurtigt man kan.

men der går et par måneder, inden det er færdigt, og så er sæsonen i gang for de 10.000 amatørspillere, der benytter kommunens baner.

- Hvis det bliver sådan, så bliver der jo mange aflysninger, og de skal jo så ind i programmet i løbet af foråret. Så bliver det jo en del aftenkampe og så videre, så det bliver kaotisk, siger Paul-Ejner Hauge.

Lene Holm siger til Fyns Stiftstidende, at hun er sikker på, at man nok skal finde en løsning.