Kvinde tvunget til anden kønslig omgang

En 20-årig kvinde fra Odense blev natten til lørdag af to gerningsmænd tvunget til anden kønslig omgang end sex, da hun var på vej hjem fra byen.

Kvinden mødte de to mænd på værtshuset Arkaden i Odense, hvor hun faldt i snak med den ene mand, der spurgte, om hun havde lyst til at være sammen med dem begge. Det svarede kvinden ja til - ifølge hende selv uden at mene det.

Senere på natten - klokken 04.35 - forlod kvinden og de to mænd stedet, og da de nåede til Skt. Annæ Plads kommanderede mændene kvinden ind i en trappeskakt ved en hvid dør.

Her rørte de hende på brysterne, samtidig med at den ene mand - ifølge kvinden - tvang hende til at sutte på hans lem. Manden holdt fast i kvindens hoved, mens det skete. 

Talte københavnsk

Kvinden har anmeldt sagen til politiet, der derfor gerne vil tale med eventuelle vidner, der har set eller kender de to mænd, der fortalte, at de kom fra Odense.

Den ene mand beskrives som 25-32 år, 185 centimeter høj, muskuløs og kraftig af bygning med strithår. Han talte med en københavnsk dialtekt, bar en rød t-shirt med skrift på brystet og blå cowboybukser.

Den anden mand beskrives som 25-32 år, almindelig af bygning og med mørkt hår. Han havde en københavnsk dialekt og bar en lys skorte med striber.

Fyns Politi, Odense, kan træffes på 66 14 14 48.