Ras Bolding anbefaler: Mit show er syret, se det!

En af de mange kunstnere, der skal optræde på H.C. Andersen Festivals, er fynske Ras Bolding. Her er hans tips til, hvad fynboerne bør opleve blandt de mange arrangementer.

H.C. Andersen med lilla hår, rå mængder sminke og et dystert blik. Kan I se ham for jer? 

Hvis det kniber, så kig på Ras Bolding. 

Den fynske multikunstner og musiker har dykket dybt ned i afgrunden i Andersens mest dystre eventyr. De eventyr, der får små børn til at ligge søvnløse og græde af frygt for død og ødelæggelse. 

Bombarderet med goth, punk og laserlys skal fynboerne nok ikke regne med blide drømme efter at have oplevet Boldings musikalske fortolkninger af H.C. Andersens mørkeste eventyr, når Bolding har performet til H.C. Andersen Festivals.

Svært at vælge?

Festivalen er lige om hjørnet, og hvis man i forvejen har svært ved at vælge, så er der altså problemer på vej. For med de mange hundrede kulturevents på programmet kan det være drønsvært at udvælge, hvilke arrangementer der skal i kalenderen.

Derfor har TV2 Fyn bedt om fynboernes personlige anbefalinger, som vi deler med jer alle. 

Anbefalingerne denne fredag kommer fra Ras Bolding, fynsk multikunstner og elektronisk musiker. Han har med sine anbefalinger valgt at fokusere på arrangementer med fri entré.

- Vi lever i inflationstider, alt fra el og varme til dagligvarer er blevet dyrere. Heldigvis er der under HCA Festivals mulighed for at opleve en masse kultur af vidt forskellig slags, også helt gratis, siger kunstneren, der selv optræder på festivalen.

Men vi vil også gerne høre jeres anbefalinger eller små hemmelige tips til årets festival.

Skriv til os nederst i artiklen og vær med i lodtrækningen om to billetter til årets store koncert i Kongens Have med Rasmus Seebach, Mads Langer og Blæst. 

Musiker Ras Boldings tre anbefalinger

01

H.C. Andersens mørke side - med musik til.

02

Grum fortælling om Skyggen med uhygge og humor

03

Eventyr og videnskab til sat elektronisk musik.

Send os dine anbefalinger

Hvad kan du anbefale andre at se under årets H. C. Andersen Festival?

Skriv din anbefaling til os her og vær med i lodtrækningen om to billetter til årets store koncert i Kongens Have.

Også Odenses helt egen H.C. Andersen, nemlig skuespiller Torben Iversen, giver sit bud på, hvad du ikke må gå glip af under årets festival.