Steen Møller: Søren Pape har x-faktor

Odenses konservative rådmand Steen Møller er begejstret for sin nye partformand Søren Pape Poulsen.

- Jeg er meget begejstret for at Søren nu er den, der skal, ikke bare udstikke den politiske linje, men også skal være den der forklarer danskerne, hvad konservativ politik er. Søren har vist igennem sin politiske karriere, at han har evnen til at få hr. og fru Danmark til at forstå, hvad konservativ politik er, siger Steen Møller, der har kendt Søren Pape Poulsen i 20 år.

Steen Møller kalder også skiftet fra Lars Barfoed til Søren Pape Poulsen for nødvendigt:

- Det er jo klart, når man kan se, at vi tre år efter et valg, hvor vi fik et katastrofalt dårligt resultat med kun omkring fem procent af stemmerne, at vi ikke har hævet os i meningsmålingerne, så må vi sige, at uagtet at vi har den rigtige politik, så har vi desværre ikke haft den rigtige til at sælge den politik.

X-faktor

Steen Møller mener, at Søren Pape Poulsen har noget ekstra, at han har x-faktor.

- Han har det der ekstra, som gør, at han trænger igennem, han brænder igennem, når han stiller sig op på talerstolen, når han er på skærmen, når han stiller sig op i en forsamling. Det har vi der kender ham vidst i mange år, men det har de almindelige medlemmer af partiet også opdaget her igennem de senere år på vores landsråd. Det har borgerne i Viborg jo også fået øjnene op for, her hvor han i snart fem år har været borgmester og fået nogle fantastisk gode valgresultater for de konservative, siger Steen Møller.