I det fynske folks tjeneste

Festivalgæster nervøse: Endnu ingen hovednavne til Tinderbox

Musikfestivalen Northside har offentliggjort fem navne, og Roskilde Festivalen har offentliggjort femten. Tinderbox har stadig kun offentliggjort to, og det undrer brugerne på Facebook.

Foto: jeha

Tinderbox har kun offentliggjort to kunstnere, som spiller på næste års festival. Det har fået flere brugere til at undre sig på Tinderbox' egen facebookside. En af dem er Thomas Munch fra Odense.

- Hører man snart noget nyt til jer? Eller er 2017 aflyst?, skriver Thomas Munch i et opslag 21. november.

- Vi er ikke heeeelt klar med nyt endnu, men når vi er, lover vi at råbe højt her på siden. Og bare rolig #TB17 er i sikre hænder! :), lyder svaret fra Tinderbox i en kommentar til opslaget.

Ingen grund til bekymring

Indtil videre har Tinderbox kun meldt to navne ud til næste års festival. Det er Lukas Graham og den hollandske DJ Martin Garrix. Sidste år på det her tidspunkt, havde festivalen præsenteret otte navne. Blandt andre hovednavnene Rammstein og Volbeat. 

Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe mener dog ikke, der er grund til bekymring.

- Vi arbejder på det, og når vi har noget at sige, så siger vi det. Alle de der mellemregninger, vil vi spare folk for, siger Morten Hopballe.

Han fortæller samtidig, at de endnu ikke har nogle underskrevne kontrakter liggende.

Stærke konkurrenter

Søsterfestivalen, Northside har på nuværende tidspunkt offentligjort fem kunstnere. Blandt andre kæmpenavnet Radiohead.

Den helt store konkurrent, Roskilde Festival har indtil videre offentliggjort 15 kunstnere, som blandt andre tæller hovednavnet Foo Fighters.