31-årig får fire år for overgreb mod syv drenge

31-årig mand er idømt fire års fængsel for seksuelle overgreb mod mindreårige og blufærdighedskrænkelse.

Retten i Odense har fredag formiddag idømt den 31-årige Thomas Pramathesh Schrøder fire års fængsel for alvorlige anklager om seksuelle overgreb mod syv drenge, skriver fyens.dk.

Blandt sagens forhold er blandt andet voldtægt af en dreng. Overgrebene mod drengen er foregået, fra han var 10, til han var 12 år gammel.

Teknisk set er der dog ikke tale om voldtægt. Det skyldes, at straffeloven på tidspunktet for overgrebet var anderledes.

I dag anses seksuel omgang med børn under 12 år altid for voldtægt, mens det tidligere faldt ind under en anden paragraf i loven.

Dommere og nævninge i Odense har derudover kendt manden skyldig i ét tilfælde af, hvad der med de nye paragraffer bliver betragtet som forsøg på voldtægt, af en blot syvårig dreng.

Det skulle være foregået i april 2012 i Lalandia, hvor Thomas Pramathesh Schrøder ifølge rettens kendelse forsøgte at gennemføre et analt samleje med drengen.

Manden er derudover kendt skyldig i at have haft anden kønslig omgang end samleje med fire drenge og for fire tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Manden har under sagen nægtet sig skyldig i de alvorligste anklager, men har erkendt sig skyldig i blufærdighedskrænkelse.

Anklageren havde krævet fem års fængsel i sagen.

Thomas Pramathesh Schrøder modtog dommen på stedet.

Oversigt

    Oversigt