750 refleksveste til Svendborg

Skoleeleverne i Svendborg vil fremover lyse op i morgenens vintermørke. Danmarks Idræts-Forbund har sponsoreret 750 refleksveste til idrætsskoleprojektet 'Svendborgprojektet'.

Svendborgprojektet tilbyder ekstra idrætsundervisning til eleverne på Svendborgsskoler, og projektet var medvirkende til at Svendborg Kommune blev kåret som Årets Idrætskommune 2008 af Danmarks Idræts-Forbund.

- Svendborgprojektet er et banebrydende projekt som vi i Danmarks Idræts-Forbund ser rigtig mange spændende perspektiver i. Derfor vil vi også gerne støtte projektet på de måder, der er muligt for os. Vi ser meget frem til at følge projektet og den viden der kommer ud af det, siger konsulent i Danmarks Idræts-Forbund Martin Borch.

De 750 veste vil den kommende tid blive delt ud på projektets idrætsskoler.

- Vi vil passe på vores elever, og alle ved, hvor vigtigt reflekser og lys er, når man færdes i trafikken i vintermørket. Med vestene kan skolerne give en øget sikkerhed til eleverne, der med de mange timers ekstra idræt er mere udenfor end ellers, siger koordinator på Svendborgprojektet, Randi Villebro Jørgensen.

Oversigt

    Oversigt