I det fynske folks tjeneste

Absalonsen til OB

Johan Absalonsen kommer til OB før tid.

OB har i dag forhandlet en aftale på plads med Brøndby IF, der betyder at Johan Absalonsen skifter til OB med øjeblikkelig virkning. Men han er ikke løsningen på klubbens angriberproblemer, siger træner Bruce Rioch.

Rioch: Ikke løsningen

Dermed tiltræder den fynske angriber i sin nye klub knap et halvt år før det oprindeligt var meningen, da han skrev under på en kontrakt med OB for knap tre uger siden.

- Vi glæder os over, at det har vist sig muligt at tilknytte Johan Absalonsen allerede nu, og han er således til disposition, når vi spiller i Vejle i morgen, kommenterer direktør Kim Brink aftalen med den kommende OB-spiller.

Bruce Rioch har tidligere været ude med kritik af manglen på angribere. Og han siger da også i dag til TV 2/FYN, at Johan Absalonsen ikke er løsningen på det problem.

Tilbage til Fyn

Johan Absalonsen sled sine første fodboldstøvler op i den vestfynske klub Flemløse. Siden gik turen via Glamsbjerg og B1913 til Brøndby IF. Nu går turen så tilbage til Fyn.

Sideløbende med klubkarrieren har Johan Absalonsen desuden optrådt på samtlige danske ungdomslandshold, med EM for U21-landshold som den foreløbig seneste opgave.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.