Anni Fønsby får sin dom i dag

Anklager har krævet tre års fængsel til Anni Fønsby for omfattende bordeldrift. Hun nægter alt.

Var kendiskvinden Anni Fønsby bagmanden i et netværk af bordeller over hele landet, eller hjalp hun blot prostituerede med at drive deres egen selvstændige forretning.

Det skal Østre Landsret svare på onsdag, når dommen over Anni Fønsby og hendes veninde ventes at falde klokken 11 i Odense.

Dermed får Anni Fønsby også endelig klarhed over, om hun må forlade livet med ægtemanden, it-millionær Erik Damgaard, i det nordsjællandske til fordel for en fængselscelle, eventuelt sammen med parrets fælles datter, Victoria.

I byretten blev Anni Fønsby idømt to års fængsel, men anklageren i ankesagen, Jakob Nielsen, har i landsretten krævet Anni Fønsby idømt tre års fængsel.

Han tror ikke på Fønsbys forklaringer om, at hun blot var kreditor for en veninde, der gerne ville købe flere bordeller.

Ifølge anklageren har Anni Fønsby og hendes veninde haft en millionindtjening på de i alt otte bordeller, som Fønsby reelt styrede.

En stor del af pengene var ifølge anklageren sorte og en aflønning af Anni Fønsby.

Titlen som webmaster for bordellerne var ifølge anklageren blot et skjul for, at Anni Fønsby skulle have del i overskuddet fra de penge, de prostituerede betalte for at arbejde på bordellerne.

Omvendt har Anni Fønsby hævdet, at hun hele tiden har ønsket at drive en lovlig forretning, ikke mindst efter hun i 2005 fik en betinget dom for rufferi. Hun rådførte sig derfor med Skat om forskellige forretningsmodeller.

Siden dommen i byretten i september har Bagmandspolitiet anklaget Anni Fønsby for skyldnersvig.

Ifølge Bagmandspolitiet har Anni Fønsby hævet en halv million kroner på to af sine konti i Jyske Bank i Charlottenlund.

Pengene er hævet, kort før byretten fandt hende skyldig i rufferi, og i den forbindelse dømte hende til at tilbagebetale seks millioner kroner, som hun har tjent på ulovlig bordeldrift.

Oversigt

    Oversigt