Avis: OB køber GOGs kvinder

GOGs håndboldkvinder skal sælges til fodboldklubben OB, som er parat til at betale tre millioner kroner for kvindeholdet.

Det erfarer Ekstra-Bladet.

OB er allerede er involveret i håndbolden som medejer af Odense HF fra den bedste halvdel af den næstbedste række.

Selv om den nuværende herretræner Ulf Schefvert, der i næste sæson skal overtage kvinderne, også er omfattet af salget, kender han ikke ret meget til planerne.
- Jeg har ikke villet involvere mig i sagen, fordi der er nok at gøre med at få mændene op at stå. Jo, jeg har hørt lidt hist og her, men jeg ved intet konkret. , siger Ulf Schefvert.

Selv om skilsmissen ikke er officiel, er mændene allerede begyndt at bruge af pengene til en mindre oprustning i norske landsholdsspillere.

Langskytten André Jørgensen fra AaB vil snart få selskab af stregspiller Frank Løke og måske venstrehåndsskytten Thomas Drange, der i hvert fald lige nu sættes i forbindelse en dansk klub.

Efter i lang tid at have afvist skilsmissen ville GOG 's direktør Arne Buch i går gerne sige, at det går i den retning, at den fynske klub som andre klubber må fravælge det ene køn.

- Vi kan ikke blive ved med at have to halvgode hold. Det slutter vi med efter denne sæson, siger Arne Buch til Ekstra-Bladet.

- Så bliver det 100 pct. med det ene hold. Det er nødvendigt, hvis vi skal opnå resultater, siger Arne Buch, der sagtens kan risikere, at mændene ikke kommer til at spille om medaljer for kun anden gang i 21 år i den bedste række.

Oversigt

    Oversigt