I det fynske folks tjeneste

Brand på Tingløkkeskolen i Odense

Redskabsskuret udbrændte totalt

1 af 3

Odense Brandvæsen måtte natten til tirsdag rykke ud til en brand på Tingløkkeskolen i Odense. Et redskabsskur brændte ned og skolen fik skader på tagkonstruktionen.

Branden blev opdaget af en forbipasserende bilist der lugtede røg og så flammer fra skolen. Da brandvæsnet nåede frem var skuret overtændt og flammerne var i færd med at få fat i tagkonstruktionen på skolens fritidsordning.

Brandvæsnet fik dog hurtigt bugt med flammerne og selve skolen slap med skader på tagkonstruktionen og vandskader. Skuret brændte ned til grunden.

- Indenfor er der legestue og rummene bagved er meget skadet af ilden. Der er vandskader og det lugter forfærdeligt, fortæller skoleinspektør H.C. Andersen.

Politiet kender endnu ikke brandårsagen, men da der samtidig er begået hærværk mod et par lamper i nærheden vil politiet ikke udelukke, at branden er påsat.

Flere skolebrande

Branden på Tingløkkeskolen er bare én af mange skolebrande på Fyn det seneste år. Både på Fyn og på landsplan er antallet af skolebrande steget markant og i følge Radioavisen skal et forskningsprojekt i Sverige nu undersøge, hvad der ligger bag det stigende antal skolebrande.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.