I det fynske folks tjeneste

Bruce Rioch langer ud efter OB-ledelse

OB's afgående cheftræner, Bruce Rioch, langer ud efter klubledelsen for ikke at gøre noget ved OB's dårligere træningsfaciliteter.

OB sikrede sig onsdag tre nye spillere til truppen - herunder landsholdsanfører Thomas Helveg - men klubbens store ambitioner er svære at få øje på i alle henseender.

I hvert fald hvis det står til OB's cheftræner, Bruce Rioch, der stopper i klubben til sommer. Bruce Rioch har i hele sin periode været utilfreds med OB's træningsfaciliteter, og nu gentager Rioch sin kritik.

- Der er jo grunde til, at vi bliver nødt til at tage til Florida. Jeg har påpeget over for ledelsen af OB lige siden, at jeg kom, at der var visse ting, der skulle forbedres, før vi kunne tillade os at øge ambitionerne. Jeg har sagt igen og igen, at træningsforholdene i OB ikke er optimale. De høje herrer med slips i klubben har nikket, men der er intet sket. Jeg er ikke blevet kaldt til et eneste møde om, hvad jeg kunne bidrage med, siger Bruce Rioch til Fyens Stiftstidende.

Bruce Rioch kritiserer blandt andet, at der ikke er en kunststofbane på OB's anlæg, og at truppen skal køre helt til Tommerup og Næsby for at træne på en sådan bane.