Den fynske campingudsigt lover godt

8% flere end sidste år, ventes at campere på Fyn i løbet af 2002. Det vurderer Campingrådet på baggrund af en aktuel undersøgelse.

Undersøgelse viser flere overnatninger

8% flere end sidste år, ventes at campere på Fyn i løbet af 2002. Det vurderer Campingrådet på baggrund af en aktuel undersøgelse.


Dermed ligger Fyn i front hvad angår stigning i antallet af overnattende campinggæster.


Flere danskere, nordmænd og svenskere
Det er først og fremmest flere danskere der ventes at campere, men også flere nordmænd og svenskere må forventes at kunne ses på campingpladserne. Derimod svigter især tyskerne stadig, omend der forventes ligeså mange tyskere som sidste år. Siden 1997 er antallet af tyske campister faldet med hele 22% på landsplan. Men den nedadgående kurve er nu stoppet.


Bedre standard på Fyn
\"Fyn er blevet et centralt sted nu hvor der er to broer\", siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen til TV 2 /Fyn. Men det er ikke den eneste forklaring på at det vil gå bedre på Fyn end andre landsdele. \"Standarden for campingpladserne på Fyn er blevet relativt bedre de senere år\", fortsætter direktøren. Der er eksempelvis fire 4-stjernede campingpladser i Danmark, hvoraf de to ligger på Fyn.


\"Præcis undersøgelse\"
Undersøgelsen er lavet ved at Campingrådet har spurgt på antallet af bookinger på campingpladserne, samt bedt om en forventning fra ejerne. Sidste år spåede man en fremgang på 1,5% og den blev 1,4%. \"Forudsigelsen mener vi selv er ret præcis\", slutter Poul Fejer Christiansen.

Oversigt

    Oversigt