Der kommer ingen duel mellem Heitmann og Libergren

Mandag morgen inviterede Venstres Bo Libergren sin partifælle Jane Heitmann til politisk duel, men det kommer der ikke noget ud af.

Venstres gruppeformand i regionsrådet, Bo Libergren, inviterede mandag morgen sin partifælle, sundhedsordfører Jane Heitmann, til politisk duel om sundhedsreformen.

 

 

Bo Libergren ville gerne have deltaget i en debat med partiets sundhedsordfører, som i sidste uge kom i modvind i dele af baglandet på grund af en række kritiske spørgsmål om regionspolitikerne og de omkostninger, der er forbundet med den demokratiske og folkelige forankring.

TV 2 /Fyn har forsøgt at få Jane Heitmann til at forholde sig til den konkrete invitation:

- Jeg vil altid gerne diskutere danskernes sundhedsvæsen, og hvordan vi i fremtiden sikrer behandling af høj kvalitet, sammenhæng og nærhed. Det er rigtig fint, at TV 2/Fyn vil stille lokaliteter til rådighed for en sundhedspolitisk debat. Jeg vil foreslå, at man inviterer alle Folketingets partier - og også gerne repræsentanter fra regionerne til tv-debat, og dertil stiller jeg mig gerne til rådighed, siger Jane Heitmann til TV 2/Fyn.

Men jeg spurgte, om du ville stille op til en debat om sundhedsvæsenet med Bo Libergren?

- Jeg gentager, at jeg altid gerne diskutere danskernes sundhedsvæsen, og hvordan vi i fremtiden sikrer behandling af høj kvalitet, sammenhæng og nærhed. Det er rigtig fint, at TV 2/Fyn vil stille lokaliteter til rådighed for en sundhedspolitisk debat. Jeg vil foreslå, at man inviterer alle Folketingets partier - og også gerne repræsentanter fra regionerne til tv-debat, og dertil stiller jeg mig gerne til rådighed.

Det var ikke det, jeg spurgte om. Jeg spurgte, om du vil stille op til en debat med Bo Libergren?

- Jeg gentager, at jeg altid gerne diskutere danskernes sundhedsvæsen med alle folketingets partier ...

Nu kører det i ring, så jeg gentager spørgsmålet. Vil du stille op til en duel med Libergren?

Jane Heitmann gentager sit svar.

Oversigt

    Oversigt