Fængslet for tre voldtægtssager: Kan stå bag flere

En 27-årig mand fra Svendborg er fængslet og sigtet i tre voldtægtssager. Fyns Politi undersøger nu, om han har forbindelse til en række andre voldtægtssager på Sydfyn.

Den 27-årige mand fra Svendborg blev anholdt lørdag den 17. juni. Han blev sat i forbindelse med en voldtægt i Svendborg, som var anmeldt samme dag i Svendborg.

Søndag den 18. juni blev han fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Her blev han præsenteret for yderligere to sigtelser om forsøg på voldtægt. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Fyns Politi undersøger nu, om han har forbindelse til en lang række andre sager om voldtægt og voldtægtsforsøg på Sydfyn, fortæller politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

- Det er naturligt, at vi i sager som denne undersøger, om den sigtede kan forbindes til andre sager i området, fortæller Jack Liedecke.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er det begrænset, hvor meget politiet på nuværende tidspunkt kan fortælle om sagen.

Ifølge fyens.dk er den 27-årige sigtet for at stå bag en voldtægt om morgenen søndag 14. maj på Nymarksskolens legeplads. På grund af kvindens tilstand gik der nogen tid, for hun kunne afhøres.

Derudover er han sigtet for to forsøg på voldtægt på henholdsvis Nyborgvej og Tvedvej i Svendborg.

Voldtægtssager

- Det er naturligt at vi i sager som denne undersøger, om den sigtede kan forbindes til andre sager i området, fortæller Jack Liedecke.

 

 

Oversigt

    Oversigt