I det fynske folks tjeneste

Fængslet for tre voldtægtssager: Kan stå bag flere

En 27-årig mand fra Svendborg er fængslet og sigtet i tre voldtægtssager. Fyns Politi undersøger nu, om han har forbindelse til en række andre voldtægtssager på Sydfyn.

00:23

Politiet undersøger, om den fængslede 27-årige kan sættes i forbindelse med et voldtægtsforsøg mod 26-årig kvinde på Nyborgvej ved Kobberbæksstien sidste år. Video: Ole Holbech

Den 27-årige mand fra Svendborg blev anholdt lørdag den 17. juni. Han blev sat i forbindelse med en voldtægt i Svendborg, som var anmeldt samme dag i Svendborg.

Søndag den 18. juni blev han fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Her blev han præsenteret for yderligere to sigtelser om forsøg på voldtægt. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Fyns Politi undersøger nu, om han har forbindelse til en lang række andre sager om voldtægt og voldtægtsforsøg på Sydfyn, fortæller politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

- Det er naturligt, at vi i sager som denne undersøger, om den sigtede kan forbindes til andre sager i området, fortæller Jack Liedecke.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er det begrænset, hvor meget politiet på nuværende tidspunkt kan fortælle om sagen.

Ifølge fyens.dk er den 27-årige sigtet for at stå bag en voldtægt om morgenen søndag 14. maj på Nymarksskolens legeplads. På grund af kvindens tilstand gik der nogen tid, for hun kunne afhøres.

Derudover er han sigtet for to forsøg på voldtægt på henholdsvis Nyborgvej og Tvedvej i Svendborg.

Voldtægtssager

Ifølge fyens.dk er den 27. årige mand sigtet for:
Søndag den 14. maj 2017: Voldtægt på Nymarksskolens legeplads
Søndag den 27. maj 2017: Voldtægtsforsøg mod 35-årig kvinde ved benzinstationen på Nyborgvej
Søndag den 11. juni 2017: Voldtægtsforsøg mod 22-årig kvinde ved Rema 1000 på Tvedvej

Politiet undersøger en række andre sager på Sydfyn. Det gælder blandt andet:
Søndag den 25. september 2016: Voldtægtsforsøg mod 26-årig kvinde på Nyborgvej ved Rottefældeskoven og Kobberbæksstien.
Ukendt dato 2016: Voldtægftsforsøg på Præstevænget

Kilde. Fyns Politi, fyens.dk, tv2fyn.dk
01:08

- Det er naturligt at vi i sager som denne undersøger, om den sigtede kan forbindes til andre sager i området, fortæller Jack Liedecke.

Luk video