FC Midtjylland og OB indgår forlig i feriepengesagen

FC Midtjylland og OB er blevet enige med Spillerforeningen om klubbernes manglende feriepengebetaling.

Endnu to superligaklubber er nået til enighed med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag.

FC Midtjylland og OB meddelte begge fredag eftermiddag, at klubberne har indgået forlig med Spillerforeningen, og klubberne skal nu betale et ukendt beløb.

Først var det FCM, som meldte ud, at sagen var afsluttet.

- Vi er glade for, at vi nu er kommet i mål i samarbejde med FCM således, at vores medlemmer nu får efterbetalt den pension og feriegodtgørelse af klubben, de havde krav på efter overenskomsten, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland, i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland er bare én af en lang række klubber, der ikke havde orden i feriepengeregnskabet og derfor har måttet punge ud.

FCM's formand, Johnny Rune, er glad for, at sagen nu er ude af verden.

- Jeg vil gerne understrege, at der har været en konstruktiv og løsningsorienteret dialog mellem Spillerforeningen og FCM.

- Der har tidligere været fejl i vores lønadministration, hvilket er beklageligt, og der bliver nu afregnet med Spillerforeningen. Sagen er afsluttet, og vi kan nu kigge frem imod næste sæson, siger Johnny Rune.

Forliget kommer ikke til at påvirke forventningerne til midtjydernes årsregnskab.

Kort efter FCM's udmelding kom OB også på banen. Fynboerne fortalte følgende i en pressemeddelelse:

- I overensstemmelse med kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret afregner OB nu i henhold til forligsaftale med Spillerforeningen.

Oversigt

    Oversigt