I det fynske folks tjeneste

Fire point fra nedrykningsstregen

OB spiller mandag hjemme mod SønderjyskE

Det sportslige udbytte efter udrensningen i den sportslige ledelse i OB er indtil videre udeblevet. Mandag aften møder OB SønderjyskE i en kamp, der kan afgøre om klubben skal spille med i toppen eller bunden af superligaen.

Selvom OB i øjeblikket ligger på en femte plads i Superligaen, så er holdet kun fire point fra en af de to nedrykningspladser.

-  Vi har haft et par uheldige resultater i de seneste to kampe, så nu er det på tide at komme tilbage på vindersporet igen. Vi trænger til en sejr igen, og vi er virkelig topmotiverede for at vise, at vi er et bedre hold end de to seneste kampe har antydet, så vi vil selvfølgelig gøre alt for at vinde kampen mod SønderjyskE, siger Johan Absalonsen til OB.dk.

I de seneste to kampe har OB indkasseret ni mål i de to nederlag, hvor holdet virkede ideforladt og uden engagement.

Til aftenens kamp må OB undvære Chris Sørensen, der afsoner karantæne, ligesom Jonas Troest endnu ikke er kampklar.

- Vi trænger til en sejr igen, men vi ved også at det bliver meget svært. SønderjyskE er i manges øjne et af de såkaldt små hold i Superligaen, men de har vist at deres tilstedeværelse i ligaen er berettiget, og har man ikke respekt for dem, kan man nemt komme galt af sted, siger Johan Absalonsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.