Flügger flytter produktion til Polen

Malervarerfirmaet Flügger flytter produktionen af tapet, væv og filt til Polen inden for de kommende fem år. Det betyder, at fabrikken i Faaborg lukker.

Flügger lukker produktionen af tapet, væv og filt på fabrikken Fiona i Faaborg i 2011. Fremover vil produktionen blive henlagt til Polen, mens lageret flyttes til Sverige. 31 medarbejdere rammes af lukningen.

- Vi vil gøre alt for at sikre vores medarbejdere job på Fiona fabrikken så længe som muligt. For dem der bliver berørt af udflytningen, vil vi så vidt muligt skabe arbejdspladser både i Faaborg og andre steder i koncernen, siger koncerndirektør i Flügger, Søren P. Olesen.

Flytningen til Polen kommer til at foregå af to omgange. Produktionen af filt og væv flyttes allerede til juli næste år, mens tapetproduktionen bliver i Faaborg indtil 2011.

Beslutningen om at lukke fabrikken i Odense og satse på Polen sker for at sikre Flüggers konkurrenceevne og samtidig øge satsningen på det polske marked, som forventes at blive Flüggers største uden for Skandinavien i løbet af få år.

Oversigt

    Oversigt