Forstadsklub indgår aftale med OB

Brændekilde Bellinge Boldklub indleder nu et samarbejde med OB om talentudvikling. Det betyder, at de bedste unge fodboldspillere fra forstadsklubben ind i mellem kommer til at træne med i OB. 

-

Brændekilde Bellinge Boldklub indleder nu et samarbejde med OB om talentudvikling. Det betyder, at de bedste unge fodboldspillere fra forstadsklubben ind i mellem kommer til at træne med i OB. Desuden kan trænere og ledere i BBB hente inspiration i den større klub.

Talentfulde Bellingedrenge
\"I BBB har vi kun mulighed for at udvikle vores mest talentfulde spillere til et vist niveau. Derfor er det meget positivt, at vi nu får mulighed for at hjælpe dem videre til et højere niveau, når de er klar til det\", siger Kurt Ipsen, der er fodboldformand i BBB.

BBB har tidligere leveret store talenter videre til OB. Både brødrene Hemmingsen og landsholdsspilleren Kasper Bøgelund kom til OB fra BBB.

OB har i forvejen tilsvarende aftaler med B1909, Fjordager, TPI, Middelfart, Langeskov, Oure-skolerne, Fraugde GIF og Otterup. Samarbejdet med BBB gælder foreløbig for et år.

 

 

Oversigt

    Oversigt