I det fynske folks tjeneste

Fynbo fundet trafikdræbt i majsmark

Odenseaner trafikdræbt i Sønderjylland

En 26-årig mand fra Odense blev søndag middag fundet død på en majsmark mellem Skærbæk og Toftlund efter en soloulykke. Også en 20-årig mand blev fundet kvæstet på marken.

Syd- og Sønderjyllands Politi fandt søndag et bilvrag og liget af en 26-årig mand fra Odense på en majsmark mellem Skærbæk og Toftlund.

Bilen og den 26-årige har ligget skjult for omverdenen mellem de tre meter høje majsplanter, og selvom ulykken formentlig fandt sted i nat, var det først kort før middag, at en forbipasserende fik øje på den stærkt beskadigede bil inde på marken.

Politiet fandt også en 20-årige mand, der sad fastklemt på bilens bagsæde. Han var ved bevidsthed, da politiet fandt ham, og han har således siddet alene i timevis i den maste bil.

Han er nu indlagt på sygehus i Flensborg. Politiet har ikke kunnet tale med manden endnu, så det er fortsat en gåde, hvad der præcist er foregået i forbindelse med ulykken.

Politiet gennemsøgte søndag eftermiddag majsmarken for at sikre sig, at der ikke ligger flere personer mellem de høje majsplanter.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.