I det fynske folks tjeneste

Fynboer kiksede kvalifikation til OL og VM

Anders Hoyer og hans makker Bo Søderberg må med stor sandsynlighed vinke farvel til VM og OL.

Den fynske beachvolley-duo Bo Søderberg og Anders Hoyer missede onsdag en gylden mulighed for at spille sig fremad i kampen om kvalifikation til VM 2007 og OL 2008.

Efter nederlag i Stavangers Grand Slam-turnering skal fynboerne præstere et verdensklasseresultat i næste weekend i Montreal for at komme til VM.

Fynboerne tabte 1-2 (19-21, 21-15, 19-21) til japanerne Nishimura og Watanabe i 1. kvalifikationsrunde. Søderberg/Hoyer havde ellers kæmpet sig fra 7-11 og frem til en matchbold ved 18-17 i 3. sæt, men danskerne tabte fire ud af de sidste fem bolde i den silende regn.

Endnu mere ærgerligt blev nederlaget af, at vejen til hovedturneringen så åben ud for danskerne. Det demonstrerede det japanske par da også ved senere at besejre et norsk par klart i 2. runde og rykke ind i det fine selskab.

Danskernes håb om en plads i VM sidst i juli måned hænger nu på, at de leverer et verdensklasseresultat i næste weekends stævne i Montreal, Canada.
Vejen til OL i Beijing ser også meget vanskelig ud, fordi nogle mindre gode resultater på det seneste har resulteret i, at danskerne får svært ved at komme ind i de kommende Grand Slam-turneringer.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.