Fynboer på vej til stor mediedebat i Herning

27 fynboer er mandag eftermiddag taget af sted mod Herning for at deltage i TV 2-regionernes store public service-høring.

Med et TV 2/FYN skilt i forruden blev den store, hvide bus fra Hjallese Minibus proppet med sandwich og deltagere til den store public service-høring i Herning Kongrescenter.

Mandag aften arrangerer TV 2-regionerne høring for at diskutere, hvordan vi bedst muligt sikrer, at fremtidens public service indhold også fremover er relevant for hele Danmark og alle aldersgrupper. 

Derfor steg både unge og pensionerede medieinteresserede ombord på bussen på parkeringspladsen foran tv-stationen. 

En af dem er Ditte Sandra Bindesbøll Schov. 

- Jeg synes, det er vigtigt at huske, at de nyheder, der er uden for Københavnm også er vigtige. Folk glemmer lidt, at der også findes lokale nyheder, fortæller hun. 

 

I Herning hører hun og de andre deltagere oplæg fra blandt andre Kulturminister Mette Bock (LA), kunstner Simon Kvamm, direktør for FilmFyn, Bo Damgaard, og mange, mange flere, inden bussen igen vender tilbage mod Fyn. 

Ditte Sanda Bindesbøll Schov håber, at medierne efter høringen i aften vil sætte lidt mere fokus på de unge i deres nyhedsdækning.

På TV 2/FYN sender vi live fra høringen i vores udsendelse klokken 19.30

Oversigt

    Oversigt