Fynsk bokser tabte finalen

Danmarks eneste OL-kandidat i amatørboksning, fynske Anders Hugger Nielsen, blev lørdag udbokset i finalen af russeren Denis Chernys  i  Copenhagen Box Cup.

-

Danmarks eneste OL-kandidat i amatørboksning, Anders Hugger Nielsen, blev lørdag reelt udbokset i finalen i den klassiske turnering, Copenhagen Box Cup. I Roskildehallerne var Olympia Odense-bokseren oppe mod russeren Denis Chernysh i finalen i letsværvægt, men der var aldrig spænding om kampens udfald.

Få træffere
Russeren formåede af presse det danske håb, der hurtigt kom bagud. Halvvejs i kampen var danskeren bagud med 10 point, og efter fjerde og sidste omgang havde dommerne noteret 28 træffere til russeren mod blot 13 til Anders Hugger Nielsen.

Tog tælling
Faktisk var Odense-bokseren ved at blive stoppet undervejs mod den meget velboksende modstander og måtte stående tage tælling i tredje omgang, efter et venstre hook sad lige til kæben.

 Efter kampen erkendte Anders Hugger Nielsen da også, at han ikke havde været i nærheden af sejren. - Det var en mand, der kunne nogle tricks, og en af de stærkeste, jeg kunne møde. Men det var gode lærepenge, sagde han til TV2. /ritzau/

Oversigt

    Oversigt