GOG under hårdt pres i håndboldklassiker

Lørdag eftermiddag møder fynboerne KIF - et klassisk opgør mellem to tidligere suveræne tophold. Nu er GOG Svendborg TGI blandt bundholdene, og en sejr er ved at være sidste udkald for fynboerne. 

Det har altid været noget specielt i håndboldverdenen, når Danmarks to mest vindende hold gennem de seneste 20 år mødes i direkte duel. Tilsammen har de to klubber siden midten af firserne hentet 17 danske mesterskaber og 15 pokaltitler.

Nu har nye klubber som AaB og Bjerringbro/Silkeborg overtaget toppen, og GOG ligger i øjeblikket helt nede på en 11. plads.

Men nu drejer det sig om meget mere end ære for de to tidligere tophold. Hvis fynboerne skal med i årets slutspil, kræver det med al sandsynlighed seks sejre i de sidste syv kampe. Ikke mindst fordi, de nærmeste konkurrenter til slutspilspladsen har taget overraskende sejre, som for eksempel århusianernes sejr over Bjerringbro.

Sæsonens første opgør mellem GOG og KIF endte uafgjort 31-31 i Kolding, og eftermiddagens opgør bliver sandsynligvis endnu en tæt affære. Fynboerne er med bundplaceringen dog noget mere pressede en KIF, der i øjeblikket ligger som nummer fire i håndboldligaen.

Kampen spilles klokken 16.15 i Gudmehallen. GOGs kvinder møder FCK Håndbold klokken 14.15

GOG Svendborg TGI

Oversigt

    Oversigt