Haagen gør comeback

Den tidligere landsholdsmålmand i håndbold Søren Haagen gør lørdag aften comeback på banen. Den absolutte bundklub i den tyske Bundesliga SG Kronau/Östringen har hyret den 29-årige dansker.

-

København, lørdag /ritzau/
Den tidligere landsholdsmålmand i håndbold Søren Haagen gør lørdag aften comeback på banen, efter han har været udenfor i flere år. Det er den absolutte bundklub i den tyske Bundesliga SG Kronau/Östringen, der har tilknyttet den 29-årige dansker, og spilletilladelsen er gået i orden, så Haagen ventes at være med i kampen mod VfL Pfullingen lørdag aften.

Søren Haagen spillede tidligere i Flensburg-Handewitt, men rejste fra klubben i 2001 med en retssag til følge. Klubben mente, at den fodskade, som Haagen hævede, gjorde ham ukampdygtig, var pjækkeri og fyrede ham derfor. Målmanden fik en erstatning fra Flensburg-Handewitt og skiftede senere til Kiel, men her kom han aldrig i gang med at spille på grund af skaden.

I 2002 vendte han derfor tilbage til GOG, hvor han blev
tilknyttet trænerteamet for klubbens kvindehold. Men for snart to måneder siden blev Søren Haagen fyret som træner efter nogle meget svingende resultater.
/ritzau/

Oversigt

    Oversigt