I det fynske folks tjeneste

HCO forlænger med målmænd

Håndboldkubben HC Odense har mandag fornyet kontrakterne med klubbens to målmænd.

Rutinerende Mette Iversen har indgået en et-årig aftale, imens det unge talent Cecilie Greve bliver i klubben i de kommende 2 sæsoner.

- Mette Iversen er en meget rutineret målmand og holder et højt niveau sæsonen igennem. Hun skaber tryghed på holdet og er på banen særdeles vigtig for HC Odense. Samtidig er hun yderst professionel i sin indstilling både ved træning og kamp. Det gør hende til en vigtig rollemodel for de unge talenter, udtaler sportschef Ditte Andersen.

Cecilie Greve er en del af det danske U-19 landshold, som i august spiller EM i Holland.  Det unge talent kom til HC Odense i netop afsluttede sæson og har spillet sit første år i i landets bedste liga. Det har dog været med Mette Iversen som førstemålmand, men den unge spiller har præsteret, når hun fik plads i HC Odenses mål.   

- Cecilie Greve er på hårdt arbejde i et team med Mette Iversen. Det er en stor udfordring at tilkæmpe sig spilletid ved siden af en så solid målmand, men Cecilie er godt på vej. Der er ingen tvivl om, at det store talent, en god udvikling og hårdt arbejde, sender Cecilie Greve endnu mere på banen i den kommende sæson, udtaler sportschef Ditte Andersen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.