Lars Olsen og OB vil jagte tophold

SAS Liga-klubben OB begynder mandag forberedelserne til forårssæsonen, og cheftræner Lars Olsen stiler efter at avancere fra klubbens tredjeplads.

Ambitionerne i SAS Liga-klubben OB er intakte trods nederlag i efterårets to sidste kampe i SAS Ligaen, hvilket sendte klubben fra førstepladsen ned til en tredjeplads. I foråret kigger fynboerne igen op ad i tabellen, for det tabte terræn skal indhentes hurtigt, hvis det står til klubbens cheftræner, Lars Olsen.

- Vi har ligget nummer ét i langt størstedelen af de 17 runder, der er spillet. Det er der, vi gerne vil slutte, når turneringen er forbi. Det vil de andre hold også, men det er helt klart et mål for os at avancere i tabellen, siger Lars Olsen til Ritzaus Bureau.

FC København og Brøndby overhalede OB i de sidste SAS Liga-runder i december, men Lars Olsen har en stærk tro på, at det tabte terræn hurtigt kan vindes tilbage, hvis klubben kommer op i det samme gear som i store dele af efteråret.

- Mulighederne er absolut til stede. Det viser efteråret. Hvis vi kan komme op i det samme gear fra forårets start, så er afstanden ikke større, end det igen kan se helt anderledes ud efter tre-fire kampe, lyder det fra OB-træneren.

OB begynder mandag forberedelserne til forårssæsonen. Fynboerne er fire point efter førerholdet fra Brøndby.

Oversigt

    Oversigt