Mistænkeligt dødsfald var en ulykke

En midaldrende mand, der onsdag morgen blev fundet død i en opgang i Odense, har ikke været udsat for en forbrydelse. Det konkluderer Fyns Politi efter en obduktion.

Fyns Politi har siden onsdag morgen efterforsket et mistænkeligt dødsfald i en opgang på Jacob Hansens Vej i Hjallese i det sydlige Odense.

Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 08.04, at en person havde fundet en død mand i en opgang. En patrulje blev sendt til stedet.

Betjentene undersøgte stedet kortvarigt og meldte tilbage, at der kunne være mistænkelige omstændigheder ved dødsfaldet.

Derfor gik teknikere fra Fyns Politi i gang med omfattende undersøgelser på stedet, og torsdag formiddag blev der gennemført en obduktion af den afdøde.

Torsdag eftermiddag modtog Fyns Politi så resultatet at obduktionen.

- Ud fra resultatet af obduktionen sammenholdt med de tekniske undersøgelser kan vi konkludere, at der er tale om et tragisk uheld, fortæller efterforskningsleder Carsten Dichmann fra Fyns Politi.

Der er tale om en 64-årig mand fra lokalområdet. De pårørende er underrettet.

Undersøgelser hele onsdagen

Undersøgelserne ved opgangen på Jacob Hansens Vej foregik det meste af onsdagen.

Teknikerne afsluttede efterforskningen på stedet onsdag eftermiddag, og torsdag blev der så gennemført en fire timer lang obduktion af den afdøde.

- Men når vi finder en dødfunden person, hvor vi ikke umiddelbart kan sige, hvad der er dødsårsagen, så er vi nødt til at lave store armbevægelser og være sikre på, at der ikke er sket en forbrydelse, sagde indsatsleder Morten Ebersbach onsdag til TV 2/Fyn.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt