Moralen sikrede OIK sejr

Det lykkedes OIK at tage sig sammen og hente alle tre point i Esbjerg, fredag. Men det holdt hårdt.

OIK kom foran 1 - 0 få minutter inde i kampen. Men derefter svigtede det ellers så stærke forsvar i en længere periode, og hjemmeholdet Esbjerg bragte sig solidt i front med 3 - 1.

Det lykkedes dog OIK at få styr på forsvaret. Ikke mindst den finske målmand, Kimmo Vesa, stod en stor kamp, skriver OIKs hjemmeside.

Lidt efter lidt kom der også gang i angrebsspillet. Effektivt samarbejde mellem Johan Hult og Thomas Lilholt sikrede udligning og i 52. minut kunne Lilholt levere sejrsmålet på assist af Fedorchuk.

En kamp med svingende kvalitet, hvor OIK sejrede på en stærk holdmoral, skriver hjemmesiden,