I det fynske folks tjeneste

Nicki glad for at slippe for polsk dommer

Foto: arkiv

Den polske dommer, som udelukkede speedwaykøreren Nicki Pedersen i det seneste grand prix, er udskiftet. Nicki Pedersen er lettet over sagens udgang.

Nicki Pedersens trusler om boykot af grand prix-stævnet i Parken på lørdag ser ud til at have haft sin effekt. I hvert fald besluttede den internationale motorcykelunion (FIM) i dag, at den polske dommer Wojciech Grodzki, som diskvalificerede Nicki Pedersen i finalen ved det seneste grand prix, erstattes af en anden dommer i Parken. Det glæder den danske speedwaykører, som havde truet med ikke at stille op, hvis Grodzki skulle dømme.

- Jeg er glad for, at de har hørt på min sag. Løbsdirektør for grand prix-serien Ole Olsen og jeg havde et rigtigt godt møde, og at FIM så er gået videre og har sat ham fra bestillingen i Parken, det kan jeg kun være glad for, siger Nicki Pedersen til Ritzaus Bureau.

- Det var ikke en heldig kendelse, han lavede. Men jeg fik sagt min mening i sagen og kan nu komme videre, begynde at tænke positivt og prøve at gøre mig klar til Parken, fastslår Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen hamrede i frustration over den polske dommer hånden ind i et tv og ved endnu ikke, om han kan blive klar.

- Det er svært at sige. Der er to knogler, der er brækket. De er lidt komplicerede, men jeg holder det i ro, og jeg heler hurtigere end de fleste. Jeg skal tro på chancen. Jeg håber på, at den kan holde til, at jeg køre i Parken, siger Nicki Pedersen, der først træffer en endelig beslutning om han kan blive klar i næste uge, når gipsen bliver taget af.

Svenskeren Christer Bergström overtager Grodzkis plads som dommer i Parken.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.