Nicki glad for at slippe for polsk dommer

Den polske dommer, som udelukkede speedwaykøreren Nicki Pedersen i det seneste grand prix, er udskiftet. Nicki Pedersen er lettet over sagens udgang.

Nicki Pedersens trusler om boykot af grand prix-stævnet i Parken på lørdag ser ud til at have haft sin effekt. I hvert fald besluttede den internationale motorcykelunion (FIM) i dag, at den polske dommer Wojciech Grodzki, som diskvalificerede Nicki Pedersen i finalen ved det seneste grand prix, erstattes af en anden dommer i Parken. Det glæder den danske speedwaykører, som havde truet med ikke at stille op, hvis Grodzki skulle dømme.

- Jeg er glad for, at de har hørt på min sag. Løbsdirektør for grand prix-serien Ole Olsen og jeg havde et rigtigt godt møde, og at FIM så er gået videre og har sat ham fra bestillingen i Parken, det kan jeg kun være glad for, siger Nicki Pedersen til Ritzaus Bureau.

- Det var ikke en heldig kendelse, han lavede. Men jeg fik sagt min mening i sagen og kan nu komme videre, begynde at tænke positivt og prøve at gøre mig klar til Parken, fastslår Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen hamrede i frustration over den polske dommer hånden ind i et tv og ved endnu ikke, om han kan blive klar.

- Det er svært at sige. Der er to knogler, der er brækket. De er lidt komplicerede, men jeg holder det i ro, og jeg heler hurtigere end de fleste. Jeg skal tro på chancen. Jeg håber på, at den kan holde til, at jeg køre i Parken, siger Nicki Pedersen, der først træffer en endelig beslutning om han kan blive klar i næste uge, når gipsen bliver taget af.

Svenskeren Christer Bergström overtager Grodzkis plads som dommer i Parken.

Oversigt

    Oversigt