I det fynske folks tjeneste

Nicki P.: Hans A. er en knallert

Hans Andersen bliver mødt af hård kritik af sin fynske kollega, Nicki Pedersen.

Den fynske speedwaykører, Nicki Pedersen, råbte lørdag aften højlydt af den anden fynske kører, Hans Andersen, under grand prix'et i Parken i København.  

Nicki Pedersen rasede over, at Hans Andersen på banen var kørt ind i ham. Efter 16. heat råbte Nicki Pedersen herefter højlydt af Hans Andersen, der dog nægtede at svare igen.
- Hans Andersen er en knallert. Der er åbenbart to ledninger, der kortslutter oppe i hans hoved, når han kører mod mig. Han kørte så stærkt hele aftenen, at det var helt unødvendigt at køre direkte ind i mig. For mig er han bare en konkurrent, men sådan har han det åbenbart ikke med mig. Det er pisseirriterende, at han altid kører ind i mig. Nu er det efterhånden sket en håndfuld gange, siger Nicki Pedersen til Jyllands-Posten.

Hans Andersen mener, at Nicki Pedersen har et heftigt temperament.
- Jeg tror, at Nicki har et større problem med mig end omvendt. Jeg ser ham som en konkurrent. Intet andet. Stemningen mellem os har været speciel i flere år. Jeg tror, at hans problem er, at jeg er dansker og god nok til at slå ham, siger Hans Andersen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.