I det fynske folks tjeneste

Ny chefpolitiinspektør til Fyn

Fyn får ny chefpolitiinspektør. I en pressemeddelelse fra justitsministeriet fredag, fremgår det at den nuværende chefpolitiinspektør, John Jacobsen ikke skal arbejde på Fyn mere.

Odense politi får to nye medarbejdere den 1. januar 2007

Svært at sige farvel

Han skal til Østjylland, hvor han skal være chefpolitiinspektør i Århus. Dette sker på baggrund af landets nye store politikredse, der oprettes som led i politireformen.

'Jeg har været rigtig glad for at være på Fyn i de 4 år jeg har været her. Det bliver svært at sige farvel til alle de gode medarbejdere', siger John Jacobsen.

Nye udfordringer

'Til gengæld ser jeg frem til en hel del nye udfordringer, hvor jeg kan bruge de erfaringer jeg har fået fra mit arbejde på Fyn', slutter han.  

Den nye chefpolitiinspektør på Fyn bliver Michael Flemming Rasmussen. Han kommer fra en stilling som politiinspektør på Frederiksberg.

'Jeg er utrolig glad for, at jeg skal arbejde på Fyn. Det er en kæmpe udfordring, som jeg ser meget frem til' siger den kommende chefpolitiinspektør.

Foruden den ny chefpolitiinspektør, kommer der også en chefanklager. Det bliver Jan Stick, som lige i øjeblikket er politimester i Tønder.

Begge tiltræder deres nye stillinger den 1. januar 2007