I det fynske folks tjeneste

Ny ejer af Kokken og Jomfruen

Henrik Nygaard, der har solgt Catering Danmark, efter 25 år i spidsen for bl.a. Kokken & Jomfruen. Foto: Jørgen Hansen

Opsigtsvækkende salg. Henrik Nygaard har solgt Catering Danmark til Færch-familien.

En af Fyns mest kendte virksomheder, Kokken & Jomfruen, er blevet solgt til Lone og Bjarke Færch i Holstebro.

Kokken & Jomfruen er nemlig en del af Catering Danmark, der skifter hænder og bliver jysk.

Ud over Kokken & Jomfruen er Smageriet, Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co. samt Brunchtid.dk også en del af Catering Danmark.

Den hidtidige ejer, Henrik Nygaard, der egentlig havde en baggrund i Dansk Supermarked, har ejet og udviklet kæden igennem 25 år.

Lone og Bjarke Færch fra Holstebro er mor og søn og en del af Færch-familien, der tidligere var medejere af Skandinavisk Tobak og Færch Plast.

 Administrerende direktør Anders Engdahl fortsætter på posten og bliver medejer, mens Henrik Nygaard ifølge en pressemeddelelse skal hjælpe virksomheden med at "identificere og integrere nye forretningsområder".

Lone og Bjarke Færch køber Odense-virksomheden gennem selskabet Færch & Co. Gastro.

Prisen er ikke oplyst.

Ved du noget? Så send os et tip