I det fynske folks tjeneste

Ny fynsk tv-kanal bliver født

Energi Fyn får nu som det første energiselskab herhjemme sin helt egen tv-kanal. Planen er, at lokale folk her skal fortælle om stort og småt på Fyn.

Tv-kanalen lanceres den 1. september. En tv-kanal, der kan ses i digital kvalitet af de af selskabets fibernetkunder, der har valgt en tv-pakke gennem den lynhurtige forbindelse. Samtidig får alle andre danskere mulighed for at se kanalen via web-tv på hjemmesiden www.energifyn.tv.

Energi Fyn investerer i det nødvendige udstyr og udvikling af hjemmesiden. Finansiering af investeringen sker ved at sælge sendetid og diskplads til web-tv og reklameplads. Det kan være fynske nyheder leveret af øens medier, kommuneinformationer, nyt fra idrætsverdenen og foreningslivet, nyt om job og uddannelse, reklameblokke og meget andet.

- Vi vil gerne lave tv for fynboerne, produceret af fynboerne. Det skal give flere tv-produktioner til lokalsamfundet og eksempelvis give den enkelte forening mulighed for at producere tv i høj, digital kvalitet, siger salgschef i Energi Fyn Bredbånd, Carsten Hansen.

Tv-kanalen er samtidig en mulighed for Energi Fyn for at lave indslag om egne produkter, informere om energibesparelser, planlagte strømafbrydelser og så videre.

- Vi vil gerne være fremsynede ved at vise og tage del i den nye teknik sammen med vores kunder, og understrege at fibernettet er fremtidens informationsmotorvej, siger Carsten Hansen.