I det fynske folks tjeneste

Ny fynsk tv-kanal bliver født

Energi Fyn får nu som det første energiselskab herhjemme sin helt egen tv-kanal. Planen er, at lokale folk her skal fortælle om stort og småt på Fyn.

Tv-kanalen lanceres den 1. september. En tv-kanal, der kan ses i digital kvalitet af de af selskabets fibernetkunder, der har valgt en tv-pakke gennem den lynhurtige forbindelse. Samtidig får alle andre danskere mulighed for at se kanalen via web-tv på hjemmesiden www.energifyn.tv.

Energi Fyn investerer i det nødvendige udstyr og udvikling af hjemmesiden. Finansiering af investeringen sker ved at sælge sendetid og diskplads til web-tv og reklameplads. Det kan være fynske nyheder leveret af øens medier, kommuneinformationer, nyt fra idrætsverdenen og foreningslivet, nyt om job og uddannelse, reklameblokke og meget andet.

- Vi vil gerne lave tv for fynboerne, produceret af fynboerne. Det skal give flere tv-produktioner til lokalsamfundet og eksempelvis give den enkelte forening mulighed for at producere tv i høj, digital kvalitet, siger salgschef i Energi Fyn Bredbånd, Carsten Hansen.

Tv-kanalen er samtidig en mulighed for Energi Fyn for at lave indslag om egne produkter, informere om energibesparelser, planlagte strømafbrydelser og så videre.

- Vi vil gerne være fremsynede ved at vise og tage del i den nye teknik sammen med vores kunder, og understrege at fibernettet er fremtidens informationsmotorvej, siger Carsten Hansen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.