Nyborg går til kamp for Charlie

Støttekoncerter på Café Anton i weekenden den 2. og 3. februar. Indsamlinger i byens pengeinstitutter og på Chr. den 2?s Pub. Nyborg er gået i gang med at hjælpe førtidspensionisten Bent \"Charlie\" Andersen, som sidste år kom i klemme med en aflyst koncert.

Støttekoncerter og indsamlinger for førtidspensionist

Støttekoncerter på Café Anton i weekenden den 2. og 3. februar. Indsamlinger i byens pengeinstitutter og på Chr. den 2.?s Pub. Nyborg er gået i gang med at hjælpe førtidspensionisten Bent \"Charlie\" Andersen, som sidste år kom i klemme med en aflyst koncert.


- Jeg syntes det var synd for Charlie. Han begik en fodfejl sidste år, uden at det var for egen vindings skyld. Da vi så ikke har så travlt i februar blev jeg enig med ham om, at vi laver koncerter lørdag den 2. og søndag den 3. februar med fem bands, fortæller Jim Wichmann, indehaver af Café Anthon, hvor koncerterne finder sted.


En anden der støtter op om Charlie er den tidligere sygehusdirektør Erik Smedegaard. Efter en artikel i Fyens Stiftstidende den 8. januar fik han lyst til at hjælpe.


- Min kone og jeg syntes det var synd, at han skulle hænge på en regning på næsten 17.000 kr. Derfor har vi oprettet konti i byens syv pengeinstitutter. Der kan folk så sætte støttebeløb ind, fortæller Erik Smedegaard til TV 2/FYN.


Baggrunden for hjælpen til Charlie er, at han sidste år blev dømt til at betale kunstnerne Troels Trier og Rebecca Brüel 16.000 kr. Penge skulle de have, fordi en koncert på færgen Frederik den 9. blev aflyst tre dage forinden. Charlie havde underskrevet kontrakten, men glemt at tilføje Færgens Venner, hvis ærinde han egentlig gik. Derfor blev han dømt i retten. Og har siden ikke kunnet betale de 16.000 kr.


- Det er helt fantastisk med al den opbakning. Det er virkelig noget der gør glad helt ind i hjertet, indrømmer Bent \"Charlie\" Andersen, som ikke mindst er glad for støtte fra en uventet kant: Ægteparret Brüel og Trier spiller også op:


- Vi er jo ikke ude på at flå manden. Lad os nu gøre det til en fest, lyder det fra Ladby, hvor Troels Trier og Rebecca Brüel varmer op til koncerten den 3. februar.

Oversigt

    Oversigt