OB klar til at købe ind efter CL-succes

OB får brug for nyt blod i truppen. Men fynboerne køber ikke hvem som helst, påpeger direktør.

Da OB tirsdag slog Panathinaikos ud af Champions League, skabte klubben samtidig et luksusproblem for sig selv. Med udsigten til minimum otte ekstra kampe i Europa skal der nye spillere til, hvis ikke OB-spillerne skal slides op.

- Vi får et tættere program og har derfor brug for flere spillere for ikke at trække for tunge veksler på dem, vi har, siger OB-direktør Thomas Christensen til Berlingske og understreger, at der skal være tale om reelle forstærkninger.

- Det skal være spillere, der kan gå ind i startopstillingen, siger Thomas Christensen.

Direktøren har sammen med trænerteamet sammensat en liste over mulige spillere, som kan gå ind på holdet.

Træner Henrik Clausen kan dog ikke komme med konkrete emner til OB-truppen.

- Det er lidt for tidligt at sige noget. Nu skal vi hjem at evaluere truppen og se, hvordan hele situationen ser ud, men jeg kan ikke udelukke, at vi forstærker truppen eller sælger spillere, fortæller Henrik Clausen.

Hans Henrik Andreasen scorede i tirsdagens kamp i Grækenland et pragtmål, og han byder gerne et par nye spillere velkommen.

- Det kunne være fint med en spiller eller to mere i truppen. De europæiske opgaver kræver mange kræfter, så der skal skiftes lidt ud på holdet mellem kampene, siger Hans Henrik Andreasen til Politiken.

Der kan trækkes lod til de afgørende Champions League play off-kampe fredag. Her kan OB møde hold som Arsenal og Bayern München.

Oversigt

    Oversigt