OIK vandt under pres

Odense Ishockey Klub vandt søndag eftermiddag en særdeles kneben sejr over Rødovre, på hjemmebane. 5-4 blev det efter tillægstid.

-

Man kunne i starten af kampen slet ikke se, at odenseanerne blot to dage før, var blevet sendt hjem fra Aalborg med et nederlag på 7-0. Torben Benjaminsen gør det til 1-0 efter 4 minutter, og efter 13 minutter står det 2-0 til OIK. Jarko Väänänen sender pucken ind bag Rødovre-målmanden.
I slutningen af perioden gør Rødovres Chris Wells det til 2-1.

Alt stopper for OIK
Anden periode starter forrygende og OIK bringer sig foran 4-1. Det ser ud som om odenseanerne har rystet Aalborg-nederlaget af sig. Men så går alt i stå. Rødovre får overtaget, Odenses defensiv vakler og i starten af tredje periode udligner Rødovre til 4-4.
Resten af perioden er et sandt bombardement mod Odense-målet, og kun klasseredninger af Derek Herlofsky, forhindrer Rødovre i at bringe sig foran.

Macijevskij afgør kampen

Sidsteminuts scoring
I tillægstiden tager Rødovres bombardement til, og Odense er presset totalt i bund. Herlofsky bliver kåret til kampens spiller for sin store indsats. Mens Rødovres skud på mål synes endeløse, har OIK kun fire halvhjertede chancer. Til gengæld giver den sidste bonus kun 42 sekunder før tid.
Aleksandr Macijevskij fanger pucken efter face off og skyder den selv i mål til sejren 5-4.
- Vi fik oprejsning for nederlaget i fredags, men vi var meget heldige med at vinde, sagde OIKs anfører Mads True til TV2/Fyn efter kampen.

OIK får to point for den heldige sejr, og genvinder dermed tredjepladsen i Isligaen.