Ole Andersen ny træner i Odense HF

Jan Larsen fratræder dags dato stillingen som førsteholds-træner for damerne hos Odense HF. Ny træner bliver Ole Andersen, der er hentet i IF Stjernen.

Odense HF og træner Jan Larsen har efter gensidig aftale valgt at stoppe samarbejdet.

Parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet efter en sæson med manglende sportslig stabilitet og stor udskiftning i spillertruppen, skriver Odense HF i en meddelelse.

- Vi er naturligvis kede af, at samarbejdet stopper. Jan Larsen har ydet en meget stor indsats for Odense HF og for pigerne, men da Jan selv gav udtryk for, at han så begrænsningerne og ikke mulighederne i holdet var vi enige om at lade nye kræfter komme til, siger direktør for Odense HF John Nielsen. 

Og John Nielsen fortsætter:

- Vi har fuld forståelse for Jans vurdering af situationen. Det har været vanskeligt for trænerteamet, at arbejde med en trup med meget stor udskiftning igennem sæsonen. Vi er derfor meget tilfredse med, at vi har fundet en særdeles kompetent afløser i Ole Andersen. Han skal bidrage med friske øjne og stor energi i forsøget på at skabe de nødvendige resultater for Odense HF. Opgaven for trænerteamet, spillertruppen og hele organisationen bliver nu at se fremad og arbejde for at skabe et solidt sportsligt fundament for damehåndbolden i Odense hf.

Ole Andersen har tidligere overtaget ansvaret for Odense hf's bedste damehold i en lignende situation, og her har han med sine stærke evner været med til at holde Odense over nedrykningsstregen. Ole Andersen har som aktiv selv spillet for Odense's herrehold, og som træner har han blandt andet erfaring fra Ajax og Otterup HK.

Første gang Ole Andersen står i spidsen for Odense HFs damer er under træningen mandag aften. Næste kamp for Odense HF spilles søndag 17. februar klokken 14.00 på udebane mod Ringkøbing Håndbold.

Jan Larsen vil stadig være tilknyttet Odense HF, idet han har taget imod et tilbud om at blive ungdomskonsulent i klubben.

Oversigt

    Oversigt