Privat julemand hjælper fattige børn

Giv en hundredekroneseddel - så skal jeg nok sørge for at der bliver købt gaver til børn i fattige familier. Sådan siger en privat mand i Odense, som gerne vil være med til at gøre en forskel.

På få dage har Michael Andersson indsamlet over 7.000 kroner.

- Jeg så JCI Odense samle ind i Odense, og så tænkte jeg, at det ville jeg gerne være med til at støtte, siger Michael Andersson.

Samme aften greb han telefonen og ringede rundt til familie, venner og bekendte, og i løbet af få timer havde han samlet 2.500 kroner ind.

- Det er gået over al forventning og nu har jeg samlet 7.000 kroner ind. Min arbejdsgiver støtter projektet og dobler op, så det går da meget godt, siger den private juleindsamler.

Røde Kors finder familier

1112 jul

Pengene bliver givet videre til JCI Odense, der i fynske supermarkeder samler ind til værdigt trængende familier i Odense.

- Det er helt fantastisk, det initiativ Michael Andersson har taget. Det har givet mig et boost til at fortsætte vores arbejde, siger Rikke Grønbæk fra JCI Odense.

JCI Odense formidler madvarer videre til fattige famlier gennem Røde Kors, mens Michael Anderssons bidrag går til julegaver.

- Det hører med til jul at få gaver, og det er synd, hvis der er børn, der ikke får en gave til jul, siger Michael Andersson.

Gaverne går til børn mellem tre og 12 år, og bliver købt ind hos TOYS"R"US, der for at støtte projeket giver 20 procent rabat.

- Mit mål fra start var 4.000 kroner, men nu håber jeg at nå op på 10.000 kroner, siger Michael Andersson.

Indsamlingen fortsætter

Hvis du har lyst til at støtte Michael Anderssons indsamling kan han kontaktes på 21 27 52 42 eller på ma@skjoldgaard.dk

Oversigt

    Oversigt