I det fynske folks tjeneste

Professionelle butikstyve afsløret i Svendborg

To udspekulerede butikstyve blev lørdag eftermiddag afsløret af andre handlende i Kvickly i Gerritsgade i Svendborg.Den ene af de to mænd var iført en specialsyet sandfarvet cottonfrakke. Han puttede flere dyre computerspil ind i specielt forede indvendige lommer i frakken.

-

To udspekulerede butikstyve blev lørdag eftermiddag afsløret af andre handlende i Kvickly i Gerritsgade i Svendborg.

Den ene af de to mænd var iført en specialsyet sandfarvet cottonfrakke. Han puttede flere dyre computerspil ind i specielt forede indvendige lommer i frakken. Foringen forhindrer, at alarmen sætter igang, når man forlader forretningen. PC-spillene havde en samlet værdi af 11.290 kr.

Men inden det lykkedes ham og en medgerningsmænd at fordufte bytte, havde en vaks handlenden slået alarm til Svendborg Politi via sin mobiltelefon. Også Kvicklys personale fik ringet til politiet. Men de to udenlandske mænd opdagede interessen omkring deres færden - den ene gik målbevidst gennem kasselinjen og skubbede en Kvickly-medarbejder til side, som forsøgte at fastholde ham.

Den anden gerningsmænd smed frakken med tyvekosterne fra sig inde i butikken, hvorefter det lykkedes ham at slippe væk. Udenfor blev de to mænd set køre bort i en udelandsk registreret bil. Registreringsnummeret er DV 582 S - pladerne var gule og politiet er ved at undersøge om der evtl. er tale om en hollandsk bil. Bilen er en grøn stationcar.