Ringe billetsalg til Midtfyns Festival

Det går ikke optimalt med billetsalget til dette års Midtfyns Festival i Ringe, der begynder den 22. juni. Indtil videre er der kun solgt 3000 ud af cirka de 24.000 billetter, der er til salg.

-

Det går ikke optimalt med billetsalget til dette års Midtfyns Festival i Ringe, der begynder den 22. juni. Indtil videre er der kun solgt 3000 ud af cirka de 24.000 billetter, der er til salg. Det oplyser festivalens ejer Knud Bjerre til TV 2/Fyn.

Tallene viser også, at Midtfyns Festivalen har solgt 800 til 900 billetter færre - end på samme tidspunkt sidste år. Knud Bjerre tager dog tallene med ro. Han forventer, at salget vil eksplodere den kommende måned, som det plejer at gøre i juni.

Festivalen har i flere år været beskyldt for at præsentere for små hovednavne. For at tiltrække flere gæster, begynder festivalen i morgen at lancere en større reklamekampagne i en af landets gratisaviser.

Knud Bjerre indrømmer samtidig over for Fyens Stiftstidende, at de mangler et topnavn til dette års festival.

- Ingen tvivl om, at årets program mangler et decideret hovednavn, siger Knud Bjerre. Han forklarer, at det skyldes, at de fleste hovednavne var booket til anden side, da han overtog festivalen.

I år kan gæsterne blandt andre se frem til at høre sanglærken Alicia Keys, veteranerne fra gruppen Deep Purple og electricgruppen Faithless.  

Oversigt

    Oversigt