I det fynske folks tjeneste

Roald Poulsen fortsætter i FC FYN

Roald Poulsen er færdig med sine overvejelser og har besluttet at blive i FC FYN

FC Fyns træner Roald Poulsen fortsætter som træner i den fynske fusionsklub. Det slår direktør Kim Lundstrøm mandag fast.

Det var ellers tvivlsomt om Roald Poulsen ville fortsætte i klubben, da han i sidste uge antydede, at han havde svært ved at finde gejsten, efter de mislykkede oprykningskampe mod Hvidovre.

Men lysten er altså åbenbart fundet - FC Fyn starter sæsonen i 2. division den 5. august i Holstebro.

- Roald og jeg har haft en god snak omkring alle hans refleksioner over den forgangne sæson, og det er med forståelse at Roald introspektivt har analyseret alle de mange aspekter, som er en del af trænerjobbet. Vi har et årelangt og godt kendskab til hinanden, og selvom vi er i to forskellige positioner i FC FYN har jeg ikke på noget tidspunkt mistet tiltro til Roald, og til hans arbejdsmæssige kompetencer og loyalitet til FC FYN.Roald har haft brug for tid til at forberede sig til den nye sæson, og har - måske på for ærlig vis - via et interview i Fyens Stiftstidende delagtiggjort offentligheden i nogle af de tanker, som en træner gør sig bl.a. omkring egne ledelsesmæssige kompetencer og engagement. Efter vores seneste respektfulde og konstruktive dialog kan jeg som bestyrelsesformand for FC FYN garantere, at FC FYN har samme træner og givetvis en endnu stærkere og mere motiveret Roald, når træningen til den nye fodboldsæson starter mandag den 16. juli, skriver Poul Jensen i en pressemeddelelse.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.