I det fynske folks tjeneste

SF samler underskrifter hos DF

Når Dansk Folkeparti åbner deres årsmøde, vil SF's Ungdom samle underskrifter ind til støtte for Pia Kjærsgaards tidligere udtalelser mod skattelettelser.

Venstrefløjen byder velkommen, når de delegerede lørdag ankommer til Dansk Folkepartis årsmøde i Odense. Omkring ti medlemmer af SF's Ungdom (SFU) stiller sig op med et stort banner foran indgangen og forsøger at overtale Dansk Folkepartis medlemmer til at skrive under på banneret.

Det er dog tvivlsomt, hvor mange underskrifter SFU'erne får i hus. Øverst på banneret står nemlig Pia Kjærsgaards udtalelse om, at der ikke bør komme skattelettelser, før der er penge nok til velfærden. Det sagde Pia Kjærsgaard i Debatten på DR2 i august, og nu vil SFU altså have Dansk Folkepartis medlemmer til at holde Pia Kjærsgaard op på udtalelsen.

- Vi håber da på, at de delegerede vil huske Pia på, hvad hun lovede dengang og stå ved, at der er brug for investeringer i velfærden og ikke penge til skattelettelser lige nu, siger Nanna Westerby, der er formand for SFU.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.