Skole politianmelder elever

Nuværende og tidligere elever på Kroggårdskolen i Odense er blevet meldt til politiet, efter de har hængt deres lærer ud på hjemmesiden arto.dk

En af elever skriver blandt andet:
Jeg sys han er en Fucking Nar! og så minder han fucking meget om en Homo.
Og elendig til af undervise, fatter bare hat af det lort han fyre af.

Det er Fyens Stiftstidende, som har fundet internetchikanen, og efterfølgende henvendt sig til skolen og Arto. Det har fået skolelederen på Kroggårdskolen i Odense til at melde eleverne til Politiet
 
- Der er sket det at jeg har lavet en udskrift af siden, sendt den til politiet med en liste over de børn, som er involverede i den, og så vil politiet vurdere om det er en sag der kan holde, siger skoleleder på kroggårdskolen i Odense, Kalle Hansen. 

Arto er en populær hjemmeside med hundrede tusindvis af børn som brugere og har et årligt millionoverskud.
 
Til Fyens Stiftstidende forklarer Arto at frivillige kigger debatsiderne igennem for at lede efter ting, der går over stregen, men at det er umuligt at finde det hele. På Kroggårdskolen er holdningen at Arto skal lægge sig mere i selen.
 
- Det ungdomssprog som de har og bruger internt det bliver læst af andre grupper, som opfatter det anderledes, og det er en væsentlig forskel for mig at se, siger Kalle Hansen.

Oversigt

    Oversigt