Specialstyrke mod vold i nattelivet

Fyns Politi er nu klar med en specialstyrke, der skal dæmme op for vold og ballade i nattelivet. Ifølge Fyns Amts Avis vil politiet sende en nydannet enhed direkte ind på diskoteker, værtshuse og restaurationer.

Den såkaldte "voldsgruppe" skal forebygge vold, stoppe udskænkning af alkohol til mindreårige og brug af euforiserende stoffer i festmiljøet, skriver Fyns Amts Avis.

- Vi tilfører flere ressourcer på de store gå-i-byen-nætter, og man vil, så snart gruppen er klar til at gå i aktion, se en betydelig større indsats og mere målrettet patruljering i Svendborgs natteliv, siger Lars Bræmhøj, chefen for Fyns Politi i Svendborg, til avisen.

Den nye specialstyrke skal operere på hele Fyn. Men Lars Bræmhøj er ikke i tvivl om, at Svendborg bliver et af de steder, hvor gruppen vil blive sat ind.

- Vores patruljering foregår i dag lidt tilfældigt i forhold til de enkelte betjentes erfaring, og den er ikke målrettet mod selve restaurationerne. Det bliver den nu. I den nye slagkraftige gruppe samler vi de ressourcer, der er behov for, og sætter ind med storstilede aktioner, siger Lars Bræmhøj til Fyns Amts Avis.

Specialstyrken ventes på gaden sidst på året.

Oversigt

    Oversigt