Efterlysning: Stadig intet nyt om forsvunden kunstner

Politiet opfordrer borgerne til at se efter i haver, baggårde, skure og lignende for at se om den Jørgen Hinke skulle have søgt ly.

Det er den lokale kunstner Jørgen Hinke, som er forsvundet fra sit hjem i Nørregade i Faaborg.

Jørgen Hinke er ikke set siden lørdag ved 16-tiden, og søndag morgen efterlyste Fyns Politi manden via blandt andet Twitter.

Politiet har forgæves søgt med hunde, droner og helikopter, og har opfordret borgerne til at se efter i haver, baggårde, skure og lignende for at se om den ældre mand skulle have søgt ly.

Jørgen Hinkes fulde navn er Jørgen Birkerod Hinke. Han har boet på egnen i over 40 år, og vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen oplyser ved 13-tiden søndag, at man i flere omgange har fulgt de muligheder der ligger i den forsvundnes historik i området.

- Vi leder fortsat og har fået enkelte henvendelser for borgere, men ikke noget som har ført til noget konkret, siger Anders Furbo Therkelsen.

Dårligt gående

Jørgen Hinke er i dag 83 år gammel, dårligt gående og hjerneskadet, men ikke mere end at udenforstående ikke vil opdage det, forklarer sønnen

Da han forlod sit hjem var han iført sort mellemlang skindjakke og sorte joggingbukser. Han havde desuden bare tæer og var iført et par Ecco-sandaler.

Han beskrives desuden som følger:

Mand, etnisk dansk, cirka 180 centimeter høj. Han er slank og vejer omkring 80 kilo. Han har hvidt skæg og bærer briller.

Hvis man ser manden eller har oplysninger til brug for sagen, så kan Fyns Politi kontaktes på 114.

Oversigt

    Oversigt