Stor pokal opbakning til GOG

Selv om det foregår langt fra den sydfynske hjemmebane, så får GOG Svendborg TGI's to hold masser af tilskuer støtte, når både herrer og damer spiller pokalfinale i Aarhus fredag eftermiddag.

- Om det nogensinde før er sket, at sydfynske sportshold har haft flere end 600 tilskuere med på udebane uden for Fyn, skal jeg ikke kunne sige, men det er i hvert fald overvældende for os, at godt og vel 600 tilskuere tager turen med til Århus. Især når der spilles på en for mange almindelig arbejdsdag, siger tilskueransvarlig i GOG Svendborg TGI Jacob Jørgensen.

Omkring 300 fans følges ad i en mindre bus konvoj, der afgår fredag klokken 11.30 fra Svendborg, med opsamlinger i Tved, Gudme og Odense. De resterende 300 tilskuere kører selv tur/retur.

Påklædningen er på plads

Klubben har sørget for, at ingen skal være i tvivl om, hvilket hold de mange fans støtter.

 - Der bliver uddelt specialproducerede Pokalfinale trøjer til alle, så vi kan danne en såvel lydmæssig som visuel heppe-mur til støtte for såvel herre- som dameholdet i Århus. Desuden uddeler vi såkaldte klappepølser, så der er lagt op til en rigtig festlig dag, ikke mindst hvis der kommer en Pokalsejr eller to med hjem til Sydfyn, siger Jacob Jørgensen.

Ved hjemkomsten er der arrangeret fest på Crazy Daisy, hvor såvel fans som spillere kan feste sammen og med lidt held måske drikke champagne af 2 store Pokaler.

Oversigt

    Oversigt