Stort fremmøde til Hindsholm hiphop

Fynske Holmen Hustlers havde nerver på, da de fredag skulle sparke Tinderboxfesten i gang fra Scene 4. Men de ti musikere fra Hindsholm fik en flot modtagelse.

Klokken 13 gik Holmen Hustlers fra Kerteminde som de første på scenen. Og selvom orkestret fra Hindsholm var velforberedte til deres første optræden på Tinderbox, var der en del nerver på.

- Det var jo lidt spændende om der overhovedet var mødt nogen op foran scenen, når vi var de allerførste. Men der var bare mødt en hel masse glade mennesker op. Det var det fedeste, siger Rasmus "Rapanden" Sørensen

Holmen Hustlers har aldrig lagt skjul på, at de kommer fra provinsen, selvom deres rap indimellem mere lyder som noget, der stammer fra storbyen. I Kerteminde er der stor opbakning til de lokale hiphoppere, der fredag gik på scenen med både kor og en større blæsersektion. 

- Jeg håber da, at publikum kom, fordi de kendte os. Men ellers har de da fået en god oplevelse, håber jeg, siger Magnus "Grønlænderen" Ettrup

- Det gik superfantastisk. Folk var søde og glade, og man kunne mærke, at de er på festival, siger Anton "Boogieslav" Hemmingsen.

Holmen Hustlers spillede på Tinderbox, fordi bandet vandt Tinderbox Band Battle. Bag konkurrencen om at spille på Tinderbox nye scene stod de lokale spillesteder Musikhuset Posten, Studenterhuset, Kansas City og Tinderbox.

 
Fotograf: Ken Petersen

Oversigt

    Oversigt