I det fynske folks tjeneste

Svage OB snublede mod FC Nordsjælland

OB leverede en pinlig indsats i 0-1-nederlaget til FC Nordsjælland og missede dermed muligheden for at hale ind på FCK.

OB's kamp for at indhente topholdene i Superligaen led et alvorligt knæk, da holdet lørdag eftermiddag måtte indkassere et 0-1-nederlag til FC Nordsjælland. Dermed udnyttede OB'erne ikke FC Københavns pointtab til Silkeborg tidligere på dagen.

OB lignede aldrig et tophold og var i store dele af kampen på hælene over for et godt spillende FC Nordsjælland-mandskab. De normalt så fysisk stærke fynboer lavede usædvanligt mange fejl og var underlegne i nærkampene, hvorfor gæsterne i lange perioder sad på kampen. Derfor var det også fuldt fortjent, da unge Christian Gytkjær kunne bryde nordsjællændernes måltørke og bringe holdet foran sidst i første halvleg.

I anden halvleg fortsatte de mange personlige fejl hos det tandløse hjemmehold, og FC Nordsjælland kunne have lukket kampen op til flere gange efter nærgående forsøg. OB blev omvendt aldrig rigtigt farlige, hvilket tydeligt frustrerede hjemmeholdet og i særdeleshed midtbanespilleren Kalilou Traoré, der 10 minutter før slutfløjtet måtte forlade banen efter en udvisning.

Derfor endte det med en fuldt fortjent udesejr til FC Nordsjælland, der med sejren kravler op på syvendepladsen i Superligaen.